Desi pe scena afiseaza o atitudine dura, sfidatoare, in spatele usilor inchise Puya este un sot iubitor si un tata implicat in viata celor trei copii ai lui. De altfel, sunt rare ocaziile in care Puya impartaseste cu fanii internauti imagini din viata lui privata ori cu cei trei copii ai lui.

 


Chiar si pe sotia sa, Melissa, o tine departe  de ochii rautaciosi ai lumii. E drept, chiar Melisa e cea care prefera sa stea in spatele camerelor de filmat, lasandu-si sotul sa acapareze atentia tuturor. Vorbind despre faptul ca se afiseaza rar cu familia sa, Puya a marturisit ca o face pentru siguranta micutilor lui si ca petrece, intr-adevar, timp cu ei: "Da, mai mergem in parc cu ei. Am timp sa stau cu ei. Mereu imi fac timp pentru ei."

 

 

Cat despre femeia cu care e casatorit inca din 2011, Puya are numai cuvinte de lauda. La nunta mea, cand preotul tinea predica, a zis la un moment dat: "Barbatul sa ii fie cap femeii. Doar ca am auzit o baba din spate soptind: "Si femeia gatul!" Mare dreptate avea.”, declara, la un moment dat, Puya. De altfel, toti au sesizat cat de frumoasa este Melisa Gardescu, desi sunt putine ocaziile in care aceasta iese in oras alaturi de celebrul ei sot ori apare la concertele lui.

 

 

Sursa foto: Google; Instagram.com

OK!