Cristy Rouge s-a apucat serios de sport. Interpreta face X Body, un antrenament intensiv care se face intr-un costum special, care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus si sa-ti tonifiezi corpul. Scopul efortului depus este o rochie de mireasa speciala, la care tanara a visat dintotdeauna: “Am o rochie foarte speciala si frumoasa. E greu sa practici asa gen de antrenament, dar ce nu faci pentru a arata de milioane intr-o rochie de toata frumusetea? Asa suntem noi, fetele!” spune Cristy pentru perfecte.md.

 

 

 

Pentru un efect cat mai bun, intepreta combina sportul cu procedurile de remodelare corporala dar si cu o alimentatie corecta. Din meniul zilnic au disparut acele produse care pot dauna siluetei: "Mananc absolut tot in afara de dulciuri, lactate grase, copturi si produse de patiserie. 

 

 

Scopul final isi merita munca, mai ales ca direct dupa nunta, cuplul pleaca in luna de miere: “De fapt sunt in forma, dar dupa cununie plecam in luna de miere, si trebuie sa am un corp tonifiat. Vreau sa am o silueta ideala, ca niciodata.” mai spune Cristy.

 

 

X Body, sau EMS – este o abordare speciala a fitnessului. Abrevierea se discifreaza ca Electric Muscle Stimulation, ce descrie in esenta metodologia - impulsurile electrice stimulează muschii in timpul efectuării exercitiilor. Aceasta metoda face posibila controlarea sarcinii pe muschi, fara a afecta articulatiile, potrivit xbody.md.

 

 

Cristy si alesul inimii sale, Gheorghii, s-au casatorit in acest an, pe 19 aprilie. Cei doi urmeaza sa faca in curand cununie religioasa, insa interpreta nu a spus pe ce data.

 

 

Perfecte