Bloggerita de moda a avut parte de un moment frumos din partea celor dragi, care au surprins-o cu baloane colorate, confeti si buchete superbe de flori. Si-a sarbatorit implinirea celor 30 de ani si pe langa impartasirea momentelor frumoase in imagini, Cristina Surdu, a decis sa-si expuna si emotiile pe care le traieste in aceasta zi: 

 

"Astazi implinesc 30 de ani! Imi doresc sa am intotdeauna pe fata si in suflet acest zambet. Acela care explodeaza spontan si sincer, acela care aduce fericire celor din jur. Imi doresc sa raman indragostita de viata si sa continui sa ma bucur de lucrurile mici pe care le ofera ea. Imi doresc sa fiu inconjurata de oameni sinceri si binevoitori. Iar cei care fac parte deja din viata mea sa fie sanatosi si fericiti caci doar in acest mod voi fi fericita si eu.

 

 

"Imi doresc sa am o viata plina de emotii... emotii care umple stomacul cu fluturi, iar capul ti-l arunca printre nori. Imi doresc sa devin cetatean al lumii. Sa fac si sa desfac valizele, sa admir peisaje, sa intiparesc in minte privelisti noi si sa cutreier strazi necunoscute. Imi doresc sa devin cea mai buna versiune a mea. Imi doresc sa fiu curajoasa, luptatoare si sa am mereu incredere in mine. Imi doresc sa nu uit niciodata sa ma pun pe primul loc. Nu crede celor care zic ca iubirea fata de sine e o forma de egoism. Iubeste-te si vei fi iubit! Imi doresc sa am timp liber pentru mine, pentru a citi o carte, a asculta un cd, a lenevi pe canapea. Imi doresc sa gasesc mereu fericirea! Intr-o imbratisare, intr-o privire, intr-un mesaj, intr-o surpriza, intr-o amintire! Multumesc din suflet prietenelor mele pentru surpriza sisarbatoarea de astazi! Va iubesc!"

 
 

Sursa foto: Instagram.com/CristinaSurdu

Perfecte