Cristina Scarlat este o soferita experimentata, de noua ani se afla la volan. Cu toate acestea, a fost retinuta de Politia Rutiera din Ucraina de curand. "Politia Rutiera din Republica Moldova sunt niste dulci pe langa ei. Am fost ajunsa cu girofarurile aprinse. Atunci, nici nu mi-ai dat seama ca am incalcat. Politistul de patrulare a avut un coportament agresiv cu mine. Am fost stresata", a povestit indignata artista despre aceasta situatie neplacuta din viata sa.


 

Insa esteticiana Ana Platonov este o soferita exemplara, care are peste 13 ani de experienta la volan. Oficial, aceasta nu a avut nicio amenda pana acum. "Ma enerveaza sa imi pun centura. Uneori mai uit intentionat de ea", a povestit amuzata tanara despre lucrurile care ii displac la volan. Totodata, specialista a dezvaluit care a fost viteza maxima cu care a condus. 

 

 

Rapoartele Politiei Rutiere din Republica Moldova contrazic prejudecata conform careia femeile conduc mai prost decat sexul puternic. Emotivitatea accentuata, instinctul de conservare le ajuta pe reprezentantele sexului frumos sa aiba un comportament prudent atunci cand se afla la volanul unei masini: "Am avut o situatie de accident cand faceam scoala auto. Instructorul mi-a zis ca am un spirit de autoaparare atunci si ca nu isi face griji pentru mine, desi sunt foarte zapacita! Din experienta mea de noua ani de condus, am observat ca...". Mai multe detalii interesante despre Cristina Scarlat si Ana Platonov si despre cum se comporta cele doua blonde la volan, afla din interviul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Cristina Scarlat-Girla

Perfecte