Vasile Macovei marturiseste ca nu mai este intr-o relatie cu Cristina Bolboceanu. De la inceputul acestui an, interpretul a revenit in Moldova, unde s-a concentrat pe sport si muzica. Acum, el sustine ca este ingrijorat ca nu isi poate vedea baietii: "Cristina mi-a demonstrat nu o singura data ca interesele ei sunt mai presus pana si de grija fata de copii. Nu sar cu acuzatii impotriva ei, insa din momentul in care ne-am separat, eu nu mai am acces la cei doi copii ai mei, la care tin extrem de mult. Nu ma mai intereseaza viata ei personala, din moment ce nu mai suntem impreuna, insa imi fac mereu griji pentru copii, pe care vreau sa-i vad cum cresc, sa le fiu alaturi in cele mai frumoase momente, sau atunci cand au nevoie de mine." spune Vasile.


 

 

Solicitata de perfecte.md, Cristina Bolboceanu sustine ca nu ii interzice lui Vasile sa-si vada feciorii: "Dupa cum bine cunoasteti, noi suntem stabiliti in Turcia la moment. Respectiv exista doar 2 modalitati in care el poate sa petreaca timpul cu copiii. Una ar fi el sa vina la ei - ceea ce nu face. Si a doua ar fi sa astepte cand copii vor veni in vacanta. Domnul Macovei poate sa vina si in orice moment sa isi vada baietii si sa petreaca timpul cu ei. Vasile nu doreste sa faca un efort."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebata care ar fi motivul separarii de Vasile, Cristina a comentat in felul urmator: "Pe parcursul casniciei s-au modificat anumite aspecte care initial au stat la temelia relatiei. Si cand totul se clatina, fie treci de asta, fie nu."

 

 

 

Cristina spune ca nu ii este usor cu doi copii mici, dar se descurca: "Factorul de baza intr-o separare atunci cand sunt copii la mijloc este sa minimizezi efectul ce il poate avea asupra lor. Eu niciodata nu o sa limitez copiii in comunicare cu tatal lor. Indiferent de relatiile noastre, ei au nevoie de tata. Sigur ca nu e usor sa cresti doi baietei voinici de una singura, dar in iubire copii sunt raiul. Si orice greutate se sterge pe fonul asta. Eu sunt una si ei sunt doi, respectiv mai este nevoie de o pereche de maini. Ma ajuta mamica mea care in timp ce eu sunt la munca ea are grija de piciul cel mai mic. Damian, care e mai mare - merge la gradinita. Astfel ne descurcam."


 

 

Intrebata fiind daca baietii intreaba de tata si le este dor de el, Cristina a raspuns: "Sigur ca intreaba. Si de fiecare data cand are dorinta il telefonam si ne vedem pe video."


 

 

 

Amintim ca Vasile Macovei s-a casatorit cu Cristina Bolboceanu in aprilie 2015. Ei au doi baieti: Damian si Dominic.

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/VasileMacovei, Facebook.com/CristinaBolboceanu

Perfecte