Aseara, fotbalistul a venit la eveniment impreuna cu iubita sa insarcinata in ultimul trimestru, Georgina Rodriguez, dar si cu fiul cel mare al atacantului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo jr. ( 7 ani).

 

 

Este pentru prima data cand o vedem pe iubita lui Ronaldo la un eveniment de anvergura, caci putinele au fost aparitiile sale publice de cand s-a zvonit ca poarta in pantece un copil, primul prunc al cuplului. Modelul in varsta de 22 de ani a ramas insarcinata cam in acelasi timp in care gemenii lui Ronaldo cu ajutorul unei mamei surogat, Eva si Mateo, veneau pe lume. asa ca luni seara am putut vedea o familie fericita si pe Georgina in toata spendoarea sa, fiind o gravida superba intr-o rochie argintie de matase care ii venea de minune.

 

 

Tanara este insarcinata in aproape opt luni si ii va darui lui Ronaldo cel de-al patrulea copil, primul al cuplului, pana la sfarsitul acestui an.toti trei au fost foarte eleganti, iar in timp ce superba mamica a ales o rochie lunga cu decolteu adanc care i-a subliniat burtica de gravida, Ronaldo si Ronaldo Jr. au purtat costume elegante la premiile FiFa decernate la Londra.

 

 

Mai mult, conform presei portugheze, nu doar ca iubita sa ii va darui un copil, insa fotbalistul este mai convins ca niciodata ca vrea sa o tina pe Georgina langa el toata viata. asa ca pune capat burlaciei. in 2018 cei doi se vor casatori, insa data nu este stabilita. Ronaldo i-a pus Georginei pe deget un inel de logodna cu diamante in valoare de 265 de mii de euro. Cat despre viitoarea mamica, probabil ca se va descurca de minune in acest nou rol pentru ca a exersat indelung pe gemenii Eva si Mateo.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro