Interpreta de muzica populara Mihaela Tabura si instrumentistul Dumitru Birsanu au organizat o nunta grandioasa, cu 300 de invitati.

 

 

 

Evenimentul a fost unul atipic, nunta avand loc miercuri, in mijlocul saptamanii, iar mirii au ales sa aiba tocmai 2 perechi de nasi! Decorul a fost plin de pene, care s-au regasit pana si pe rochia miresei. 

 

 

 

 

 

Petrecerea grandioasa a adunat sub acelasi acoperis o gramada de artisti. Pentru ca mireasa a cantat de mai multe ori impreuna cu “Lautarii”, cei din orchestra nu puteau lipsi. Maestrul Nicolae Botgros nu a venit, in schimb era fiul sau, Corneliu.

 

 

 

 

Se pare ca pacea dintre Corneliu Botgros si fosta sotie, Adriana Ochisanu, nu e doar declarata. Daca pana acum faceau tot posibilul sa se evite, iata ca la aceasta nunta s-au aflat la doar cateva mese distanta.  

 

 

Mai jos urmareste un reportaj marca O Seara Perfecta de la nunta Mihaelei Tabura:

 

 

 

 

Amintim ca Adriana Ochisanu si Corneliu Botgros au divortat in anul 2013, dupa un mariaj de 17 ani. Timp de o perioada lunga cei doi s-au antrenat in conflicte si acuzatii, insa pana la urma s-au impacat si acum sunt in relatii bune. Au mers impreuna sa-l sustina pe fiul lor, Cristi, in luna mai 2018, atunci cand acesta a absolvit liceul.


 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte