Corina Fusu sarbatoreste astazi ziua mezinului, Leonard Fusu, care a implinit varsta de 28 de ani. Doamna Ministru a decis sa-si felicite odrasla prin intermediul Facebook-ului, astfel pe langa mesajul de felicitare aceasta a distribuit cateva poze din tinerete. Imaginile o afiseaza pe politiciana asa cum nu am mai vazut-o, pe cand era o tanara mamica, zambitoare si jucausa. 

 


 

Alaturi de imaginile cu micutul Leonard, doamna Ministru a mai postat si o fotografie facuta recent, in care il imbratiseaza tandru pe fiul sau. Cei dor par a fi extrem de apropiati, iar alaturi de poze politiciana a scris si urmatorul mesaj de felicitare: "Draga Leonard! Mama te felicita cu ocazia zilei tale de nastere. Fii tare, fii curajos, pastreaza-ti personalitatea! La multi ani!"

 

 

O alta poza din tinerete o afiseaza pe Corina Fusu alaturi de cei trei fii ai sai, fotografia fiind facuta aproximativ 20 de ani in urma. Lucian are 32 de ani. Theodor - 29 de ani, iar Leonard - 28 de ani. 

 

 

Potrivit VIP Magazin, Corina Fusu a ales nume cu semnificatii pentru baietii sai: Lucian pentru ca era primul (numele inseamna lumina), Theodor in cinstea lui Dostoievski, iar Leonard in cinstea lui Leonardo Da Vinci.


Sursa foto: Facebook.com/CorinaFusu. Google.com

Perfecte