Artistul travestit a facut aceasta dezvaluire duminica seara prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de instagram in care a precizat ca a fost obligat sa faca acest anunt public in urma amenintarilor formulate la adresa sa de un fost iubit, informeaza DPA.

 

"Sunt seropozitiv de multi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a amenintat ca va face publica aceasta informatie de natura privata, iar eu nu voi oferi niciodata cuiva dreptul de a ma speria si de a-mi influenta viata din cauza acestui lucru", a scris cantaretul austriac in mesajul sau online.

 

Conchita Wurst, in varsta de 29 de ani, a mai spus ca a primit tratament medical imediat dupa diagnosticare, ca sarcina virala din organismul sau se afla de multi ani sub nivelul de detectare si ca, din acest motiv, nu poate sa transmita virusul altor persoane. "Sper sa ofer curaj altor oameni si sa fac astfel inca un pas in lupta impotriva stigmatizarii persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns sa fie infectate cu HiV", a adaugat artistul.

REALITATEA.NET