Jurnalistul italian care lucreaza la agentia de stiri Ansa ar fi inceput din septembrie 2016 sa le trimita sotilor mesaje de amenintare pe toate caile: apeluri telefonice prin care ii anunta ca va scrie articole defaimatoare, SMS-uri, e-mail-uri cu poze compromitatoare. Livia sustinea ca Marco ar fi inceput sa faca asta pentru ca nu suportase sa fie indepartat din vietile lor.

 

 

 

 

 


Firth a alertat procurorii italieni, care i-au confiscat jurnalistului laptopul si telefonul. Lucrurile au iesit la iveala saptamana trecuta, chiar in comunicatul dat de soti pentru The Times: „In urma cu doi ani, Colin si Livia luasera decizia sa se separe o perioada. In acea perioada de pauza din mariajul lor, Livia a avut o aventura cu domnul Brancaccia. Ulterior, sotii Firth s-au impacat. Iar domnul Brancaccia a inceput o campanie infricosatoare de hartuire dusa pe parcursul mai multor luni. Din motive evidente, sotii Firth nu si-au dorit sa faca pubsice aceste informatii.”, spune comunicatul oficial al sotilor. Casatoriti din 1997, Colin si Livia sunt parintii a doi copii – Luca (16) si Matteo (13). Este vorba, mai exact, de o legatura de 11 luni, inceputa in 2015.

 

 

 

 

 

Marco neaga orice acuzatie si spune ca Livia a pretins ca e hartuita pentru a acoperi legatura cu el. „A vrut sa-l paraseasca pe Colin pentru mine. Asa-zisa hartuiala de care sunt acuzat a constat in doua mesaje pe Whatsapp dupa ce ea a pus capat relatiei noastre in iunie 2016 si un e-mail. I-am scris un e-mail lui Colin Firth despre relatia mea cu Livia, mesaj pe care acum il regret. Iar ea a depus o plangere impotriva mea, de teama ca as putea divulga in presa secretele pe care mi le spusese cand eram impreuna despre mariajul ei. in anul in care am fost impreuna mi-a trimis sute de mesaje de iubire, poze, filmari, chiar si jurnalul ei”, declara Brancaccia, care a povestit pentru Daily Mail ca relatia extraconjugala a inceput in vara lui 2015, dupa un party dat de sotii Firth la casa lor din Umbria, Nordul Italiei. „M-am indragostit nebuneste de ea. Am simtit ca ea este femeia vietii mele. Am iubit-o foarte mult”, a mai spus Marco.

 

 

 

 

 

 


Sursa foto: Getty Images

OkMagazine.ro