Fortele speciale ale politiei din india, Haryana Special Task Force, l-au arestat pe sampat Nehra, miercuri. Barbatul, in varsta de 28 de ani, din orasul indian Hyderabad, lucra pentru gansterul Lawrence Bishnoi, care l-a mai amenintat in trecut cu moartea pe Salman Khan. Potrivit autoritatilor indiene, Sampat a venit la Mumbai cu intentia sa-l ucida pe celebrul actor, la cererea lui Bishnoi. El l-a urmarit pe Salman, i-a facut mai multe fotografii in diverse locuri, cat si in casa acestuia.

 

 

 

Dupa ce isi indeplinea planul, acesta urma sa paraseasca India. Politia sustine ca banda lui Bishnoi conduce o adevarata retea din inchisoare si acestia comunicau cu sampat prin intermediul telefoanelor mobile.

 

„Salman Khan era pe primul loc pe lista bandei si Sampat Nehra fusese contractat  sa execute opearatiunea de asasinat a actorului. Se afla in Mumbai de doua zile, a facut cateva poze si era cu ochii pe fiecare miscare a lui Salman Khan pe balconul casei lui din complexul Galaxy apartament si din apropiererea casei, pentru a-si da seama de ce arme are nevoie sa-l omoare”, a declarat inspectorul satheesh Balan de la Haryana special task Force, pentru presa din india.

 

 

Potrivit politistilor, starul urma sa fie ucis chiar in casa lui, astfel, in pericol, se aflau si toti oamenii apropiati din viata actorului, printre care si romanca Iulia Vantur, care a fost surprinsa de multe ori in apartamentul starului. Mai mult, s-a scris in presa din india ca si ea ar locui in complexul Galaxy Apartament.

 

 

 

In mod incredibil, sampat este fiul unui politist retras din Chandigarh si un atlet cunoscut. Acesta a mai fost acuzat si in  altecateva cazuri de crima, cat si pentru santaj, furt de masina si jaf.

Sampat Nehra l-a cunoscut pe gangsterul Bishnoi in inchisoarea Patiala, unde au fost amandoi inchisi.

 

Sursa foto: Google.com

libertateapentrufemei.ro