Kapushon si Pavel Stratan nu sunt o exceptie. Artistii au lansat in aceasta saptamana un nou hit – In satu’ meu se lasa toamna.


 

 

Kapushon ne-a povestit istoria crearii acestei piese, dar si cum e sa colaborezi cu Pavel Stratan. Ideea, spune artistul, a venit foarte repede: “Probabil, starea asta tomnatica m-a inspirat. Am inscris varianta demo a piesei si i-am expediat-o lui Pavel, pentru ca aveam nevoie de un refren bun. El a apreciat ideea si a scris refrenul chiar in aceeasi zi. La fel de dinamic a fost si procesul inregistrarii si filmarii videoclipului. Creatia nu a fost gandita strategic, ba chiar a venit asa foarte prompt. Mai mult a durat editarea si montajul.” spune cantaretul.

 

 

 

 

 

 

 

 


Cei doi interpreti nu sunt la prima lor colaborare: “Dupa cea de-a doua piesa comuna ne-am spus ca nu vom mai colabora. Cat se poate ?” glumeste artistul. Dar uite ca necunoscute sunt caile muzicii si cei doi au facut echipa pentru a treia oara. Noul videoclip se bucura de un mare succes, reusind sa adune in cateva zile mai mult de 140 de mii de vizualizari. “Este ceva foarte imbucurator, tinand cont si de faptul ca piesa nu este una dansanta.” sustine Kapushon. Productia video este semnata de Victor Petraru, cu care Kapushon a colaborat anterior si spune rapperul: “Am apelat la el stiind sigur ca va face o treaba buna. Mai bine decat Victor, cred eu, nimeni nu simte tematica satului.”


 

 

 

Momentan, artistul este implicat, ca solist, intr-un alt proiect, despre care nu poate da foarte multe detalii, dar ne asigura ca va fi ceva grandios.Afla mai multe detalii interesante despre noul hit semnat Kapushon si Pavel Stratan in materialul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte