La noi, Halloween-ul este o sarbatoare mult asteptata de catre persoanele excentrice sau pur si simplu de catre cei care doresc distractie si fug de rutina zilnica. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat si deghizarea in diferite personaje malefice (vrajitori, mumii, pirati, etc.)

 

O parte dintre vedetele de la noi s-a conformat traditiilor din aceasta sarbatoare si s-a distrat la maxim. In fotografiile ce urmeaza, veti vedea tinutele artistilor de la Halloween-ul anilor trecuti.

 

Petrecerea Diannei Rotaru a fost una incendiara, cantareata a ales sa poarte un costum sexy de pirat, tinuta i-a oferit un aer de femme fatale si sexualitate.


 

 

Kristina Furdui, sotia controversatului avocat, Valerian Manzat, a aparut intr-o rochie neagra combinata cu o pereche de cizme, de-a dreptul socante.


 

 

Designerul Olga Blanc a ales sa reprezinte sex-simbolul si diva pop a secolului al XX-lea, Marilyn Monroe. Noi credem ca a facut alegerea potrivita.


 

 

Cristina Moldovanu si-a facut aparitia intr-o rochie roz bonbon, jurnalista amintind de frumoasele si faimoasele papusi Barbie.

 

 

 

Olia Tira a optat pentru un costum provocator, artista a fost pentru o seara cea mai extravaganta menajera.


 

 

Igor Cuciuc, cunoscutul cantaret de muzica populara, a aratat mai putin malefic, el si-a desenat fata intr-o nuanta de negru si a pozat cu traditionalul dovleac de Halloween.


 

 

Diana Brescan a fost imbracata intr-o rochie distinsa, pe o nuanta de negru si accesoriul cel mai seducator a fost masca de dantela purtata cu multa eleganta de catre interpreta.


 

 

Pasha Parfeni si sotia sa, Iuliana Scutaru, au avut o aparitie senzationala. Cantaretul s-a deghizat intr-un nobil britanic care pare a fi, totodata, si un fioros vampir, insa frumoasa Iuliana a avut un aer mai lejer, amintind de o rockerita sexy si zvapaiata din anii ‘90. 


 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com.

Perfecte