Mai sexy ca niciodata, britanicul apare in cel mai recent numar al revistei GQ. El spune pentru jurnalisti si fani ca iubeste sa duca un stil de viata discret si ca nu se supara ca lumea il considera un ciudat.

"Vreau sa raman un neinteles. M-am luptat mult sa scap de imaginea Twilight", a spus Robert, care nu vrea sa mai fie asociat cu proiectul care i-a adus, practic, faima internationala.

 


 

Pattinson vrea sa se afirme in filme mari, indie, cu potential de Oscar, si nu ii e rusine sa spuna acest lucru. Starul a marturisit insa ca e foarte reucnoscator fanelor care i-au fost alaturi de la inceputuri, indiferent de proiectele care le-au determinat sa-l placa.

 

 

 

In forma, imbracat la costum si mai sincer ca oricand, Robert Pattinson a facut niste dezvaluiri destul de neasteptate despre forma si aspectul lui fizic. El a marturisit ca ii este foarte greu sa se mentina in forma si ca, daca nu ar fi actor, s-ar transforma complet: "Ma bucur atat de mult ca in meseria mea e nevoie de vanitate pentru ca altfel as fi un grasan". 

Protv.ro