Un an de relatie a fost suficient pentru ca printul Harry sa isi dea seama ca vrea sa-si petreaca tot restul vietii alaturi de Megan, actrita cu 3 ani mai mare decat el.

 

Conform presei americane, cei doi s-au logodit deja si urmeaza sa faca anuntul oficial, dar intai vor sa se bucure de fericitul eveniment in sanul familiei. 

 

Se pare ca cei doi asteapta ca Megan sa termine de filmat ultimul sezon din serialul Suits, cel cu numarul 7, inainte de a-si anunta logodna. Motivul este unul cat se poate de firesc, Megan vrea sa se poata concentra asupra carierei inainte ca paparazzi sa inceapa sa ii urmareasca fiecare pas. Totusi, se pare ca nu vom avea mult de asteptat pana cand zvonurile vor fi confirmate pentru ca Megan termina filmarile in luna noiembrie.

 

 

Conform protocolului, pentru a-si anunta logodna, cei doi vor face o sedinta foto la palatul Kensington, la care vor lua parte un fotograf si un jurnalist. In aceeasi zi vor da un interviu televizat, care va fi apoi preluat de mass media din toata lumea.

 

 

Megan Markel are 36 de ani si este o actrita de origine americana. In 2011 a inceput sa joace in serialul Suits, cel care a facut-o celebra. In prezent, actrita locuieste in Toronto, dar cu siguranta se va muta in casa din Londra a lui Harry, palatul Kensington. Cei doi s-au cunoscut in mai 2016, in Canada, atunci cand printul Harry promova Jocurile Invictus, printr-un prieten comun. Megan a mai fost casatorita o data cu producatorul Trevor Engelson, dar a divortat in 2013, dupa aproximativ 2 ani de relatie.

Perfecte