Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment.

 

 


 

Timp de doua ore, pana sa isi faca aparitia mireasa, intrarea de la capela Saint George a fost plina de vedete si fete regale venite sa participe la fericitul eveniment. Dupa ce am analizat in detaliu lookurile doamnelor si domnisoare care defilau ca pe covorul rosu, ne-am intors privirile si catre domnii care le insoteau. Am facut si un top al celor mai hot barbati prezenti la nunta regala.

Idris Elba

 

Starul din Luther a fost unul dintre primii oaspeti care au ajuns la castelul Windsor, radicand serios stacheta pentru barbatii care au urmat. Asa e ca v-a crescut putin pulsul la vederea imaginilor cu el?

 

 

 

David Beckham

 

Ca intotdeauna, in cazul lui David, imaginile vorbesc de la sine. Impecabil!

 

 

 

George Clooney

 

Putem spune despre Clooney ca este asemanator vinului. Devine din ce in ce mai hot, pe masura trecerii timpului.

 

 

 

Tom Hardy

 

Sa fie costumul care ii vine perfect, sa fie ochelarii, sa fie noua frizura? Nu stim exact ce e, dar Hardy arata tare bine.

 

 

 

Patrick J. Adams

 

Fostul sot al lui Meghan Markle, din serialul Suits, a fost, cu siguranta unul dintre cei mai sexy barbati de la nunta sa reala.

 

 

 

 

Gabriel Macht

 

Gabriel aduce asa putin a lord britanic, nu credeti?

 

 

 

 

Alexi Lubomirski 

 

Dupa ce am vazut poza asta, am dat un search pe google pentru mai multe imagini cu Alexi. In toate arata bine.

 

 

 

 

Nacho Figueras

 

Poloistul, prieten cu mirele, si-a asortat costumul cu rochia sotiei, Delfina Blaquier. Sexy si familist.

 

 

 

 

 

Printul William si Printul Harry

 

Pe langa faptul ca sunt printi, ca sunt inalti, ca arata atat de bine si sunt iubiti de o lume intreaga, poarta si uniforme. Se poate mai bine de atat?

 

 

Adpm.ro