Sol Perez a fost desemnata cea mai sexy fata de la „Vreme” din lume. Cand apare la televizor, soarele incepe sa dogoreasca si te ia cu naduseli! tanara de 24 de ani si mai putin de 1,60 metri inaltime este dependenta de sala de gimnastica. Formele ei au incins imaginarul tuturor barbatilor din lume.

 

 

 

Peste un milion de barbati din intreaga lume s-au abonat la contul de instagram al tinerei Sol Perez, din Argentina. Recent, cea mai sexy fata de la Vreme si-a rasfatat fanii cu o poza in care incearca sa o imite pe Pamela Anderson, pe vremea cand juca in Baywatch.

 

 

 

Sol Perez a fost curtata in repetate randuri de revista Playboy sa renunte complet la haine pentru un pictoriaincendiar, insa a refuzat.

 

 

 

„Vreau ca admiratorii mei sa se bucure de ce mi-a daruit natura la mine in pagina, nu in paginile unei reviste”, a scris ea pe contul ei de twitter. Spentru ca sanunta de pe acum o vara fierbinte, tanara sol se gandestserios sa inceapa un turneu mondial pentru a aduce vremea frumoasa pretutindeni in lume...

 

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro