1. Unii producatori incearca sa plateasca posturile de radio pentru a reda melodia unui artist de mai multe ori.

Ceea ce inseamna ca piesa nu este ascultata de atat de mult ori la cererea ascultatorilor, iar plata pentru redarea pieselor este ilegala, dupa cum scriu cei de la TheRichest.

 

2. Scandalurile dintre vedete pot si regizate. 

Chiar daca pare ca celebritati ca Taylor Swift sau Kanye West au mereu nemultimiri si intra in conflicte cu alte celebritati, aceste pot fi nascocite, din dorinta de a capata notorietate cu ajutorul scandalurilor.

 

3. Exista vedete care isi cumpara aprecierile de pe retelele de socializare, pentru ca un numar mare de likeuri nu face decat sa ii indemne si pe altii sa le aprecieze pagina.

 

4. Starurile trebuie sa fie deschise la schimbari care uneori pot fi drastice. 

Un exemplu foarte buhn pot fi Britney Spears sau Christina Aguilera, care desi si-au inceput cariera intr-un mod inocent, au fost imediat transformate in dive sexy si "fete rele". Pink este cea care a refuzat categoric sa isi aduca modificari de stil, motiv pentru care producatorii o considera dificila. Artista chiar spune intr-un cantec: "LA mi-a spus: poti fi un star pop, tot ce trebuie sa schimbi este tot ceea ce esti".

 

5. Autocarele pentru turnee sunt verificate in mod regulat, pentru a evita ca la bordul lor sa se afle droguri.

Atat Justin Bieber cat si rapperul Nelly au fost supusi unor perchezitii, insa nu le-au fost aduse acuzatii.

 

6. Exista artisti care au devenit faimosi fara ajutorul producatorilor. 

Justin Bieber este, din nou, un bun exemplu. Acesta a devenit faimos dupa ce mama sa a pus pe Youtube un clip in care Justin, pe atunci copil, canta. Asta i-a adus 2 millioane de subscriberi si sumele de bani care vin odata cu acestia.

 

protv