Telespectatorii urmaresc cu sufletul la gura si isi sustin favoritii in concursurile de talent Vocea Romaniei si X Factor, iar editiile sunt pline de spectacolul si momente artistice memorabile. Care este, insa, realitatea din culise? Vedem vocalisti talentati care stralucesc pe scena in tinute extravagante, avand alaturi o intreaga ehipa de muzicieni, back up cantareti si dansatori. Ne bucuram de reusitele lor si de comentariile pline de laude ale juratilor. Ceea ce nu vedem insa, este munca enorma depusa pentru fiecare prestatie, zile intregi de repetii, nervi, oboseala si presiunea de a prezenta perfect fiecare piesa. 

 

 

 

 

Diana Brescan a avut un rezultat foarte bun la cea mai recenta editie Vocea Romaniei, fiind printre ultimele doua finaliste din echipa Loredanei. A fost provocata sa abordeze noi stiluri muzicale si sa incerce noi tehnici vocale, insa cum a fost intreaga experienta pentru ea? "O sunam pe mama si plangeam si spuneam gata, nu mai pot, vreau acasa." spune tanara, referindu-se la programul extrem de incarcat. Totodata, ea marturiseste ca au fost momente cand nu se simtea confortabil sa iasa pe scena: "Mi-era foarte rusine sa ies asa."


 

 

 

 

Si Marcel Rosca a avut reusite frumoase in concursul X Factor, fiind unul din cei 4 finalisti. Desi a castigat Olga Verbitchi, Marcel se astepta sa fie el castigator: "Simteam ca trebuia sa fie castigul meu concursul asta."


 

 

 

 

 Talentatul basarabean marturiseste ca solistul din Carla's Dreams s-a cam suparat pe el: "A fost citata o fraza spusa de Carla's: "E aproape enervant sa jurizezi un concurent care canta mai bine ca tine." Auzind cum cantam eu piesa asta s-a suparat si pur si simplu a iesit din platou."

 

 

Cei doi vin cu declaratii curioase si detalii din culise, planuri de viitor, dar si o doza buna de cantat, reamintindu-ne cat de frumoase sunt vocile care i-au dus departe in aceste concursuri.

 

 

Urmareste editia de sambata a emisiunii Sounds Goood, de la 11:00, la PRO TV.

 

Sursa foto: Facebook.com, google.com.

Perfecte