Recent, la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din tara, "Slagarul anului"editia din acest an fiind una cu totul speciala. Au fost premiate cele mai celebre slagare din ultimii 10 ani, Ionel Istrati primind doua trofee pentru piesele "Numai, numai" de Alexandru Lozanciuc si "Liubliu tebya" de Alexei Palamarciuc.

 

 

 

Artistul este foarte ocupat, mereu in concerte si pregateste o mega surpriza pentru fanii sai, care sunt stabiliti in afara tarii. Ionel Istrati a dezvaluit pentru perfecte.md ca va lipsi cateva saptamani din tara, chiar de sarbatori si va sustine un sir de concerte pentru moldovenii din Europa si America.

 

 

Perfecte.md: Ziceai ca ne parasesti pentru o perioada...

Ionel Istrati: "Se poate spune si asa. Am programate concerte la Paris impreuna cu Nelly Ciobanu si voi evolua chiar de ziua mea, in ajunul Craciunului. Este pentru prima oara cand se intampla astfel. Niciodata nu mi-am sarbatorit ziua de nastere departe de familie si prieteni, dar cred ca va fi o zi memorabila."

 

 

 

Cand pleci in turneu si cu cine?

 

"Voi pleca intr-un turneu impreuna cu Adrian Ursu, care se va petrece in cateva dintre cele mai mari orase din SUA si va dura vreo doua saptamani. Este pentru prima oara cand voi concerta in America desi, am mai fost in state, dar numai in vacante.

 

 

 

Vom evolua in orasul Chicago chiar in noaptea de Revelion, Orlando, Philadelphia, Seattle, Sacramento. Vom ajunge si la New York, intr-un local cu specific moldovenesc, care poarta denumirea de Boon by Moldova Restaurant ." 

 

 

 

Ce are in comun Ionel Istrati si Grigorii Leps?

"Este vorba despre o noua piesa si un nou videoclip, la care se lucreaza intens si care va fi lansat in cateva luni. Piesa este lucrata impreuna cu echipa lui Grigorii Leps si este realizata intr-un stil nou pentru mine. Este vorba despre pop-rock, un stil inca neatins de mine, iar piesa, sper eu, va fi unul dintre cele mai tari hit-uri de pana acum."

 

 

"Sunt de aproape 20 de ani in frumusetea muzicii, in zambetul cald al celor care m-au sustinut. Eram foarte mic cand culegeam aplauze si o faceam pe mama fericita. Am avut intotdeauna oameni frumosi alaturi, iar in 2008 am creat primul videoclip. Muzica este cea mai frumoasa revelatie a omenirii si este minunat ca o putem savura!"

 

 

Vezi evolutia muzicala a interpretului intr-un filmulet creat pe baza celor mai frumoase amintiri din cariera acestuia:

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Sursa video: Youtube.com

Perfecte