Informatia potrivit careia mama vitrega a Printului Harry nu o place deloc pe aleasa inimii sale vine dupa ce s-a aflat ca nici Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu o are la inima. In varsta de 70 de ani, Camilla Parker a declarat ca Meghan Markle nu ar fi femeia potrivita pentru Printul Harry. In plus, pe Ducesa de Cornwall o deranjeaza ca fosta actrita a mai fost casatorita, desi si ea este divortata. „Daca eu eram regina, nu as fi permis niciodata sa aiba loc nunta lor. Este o rusine pentru familia regala britanica”, ar fi spus sotia Printului Charles, potrivit sursei citata mai sus.

 

 

 

 

In cadrul unui interviu, un angajat de la palatul regal a marturisit ca Camilla Parker s-a destainuit apropiatilor ca incearca sa ii desparta pe cei doi. „Camilla are mai multe probleme in ceea ce o priveste pe Meghan si considera nu e potrivita pentru a deveni o mireasa regala”, a mai adaugat sursa.

 

 

 

 

Potrivit publicatiei Globe, Meghan Marke  i-a iesit total din gratiile Camillei Parker in urma discursului pe care aceasta l-a tinut dupa logodna cu Printul Harry. „Camilla s-a infuriat foarte tare dupa ce Meghan a vorbit despre Diana”, a mai spus sursa de la palat.

 

 

 

 

 

Inelul de logodna al fostei actrite are doua diamante din colectia de bijuterii a Dianei, iar Harry a spus ca e convins ca mama lui si Meghan ar fi devenit cele mai bune prietene daca ar fi avut ocazia sa se cunoasca. Mai mult, fosta actrita a parut foarte impresionata de acest gest al iubitului si a spus ca pentru ei e foarte important sa stie ca Lady Di ii insoteste in aceasta calatorie frumoasa.

 

Povestea de iubire dintre Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle s-au cunoscut in iulie 2016 si s-au logodit in noiembrie 2017. Ei locuiesc intr-o casa de pe domeniul Kensington, unde locuiesc si Printul William, sotia acestuia si cei trei copii ai lor: Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis de Cambridge  este al cincilea in linia de succesiune la tron. In 2013, Printul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. In prezent, alteta sa Regala este al saselea dupa nasterea copiilor Ducesei si Ducelui de Cambridge. Dupa logodna cu Meghan Markle, copii pe care ii vor avea vor veni dupa el in linia de succesiune.

 

Sursa foto: facebook.com

cancan.ro