In varsta de 36 de ani, Britney i-a lasat masca pe cei de pe plaja atunci cand a aparut intr-un costum de baie galben aprins, afisand o forma fizica de milioane. De altfel, vedeta s-a apucat intens de sport acum mai bine de un an, iar rezultatele sunt uimitoare. Asa cum face de cele mai multe ori, cantareata a vrut sa impartaseasca cu prietenii virtuali cateva fotografii de la plaja in care apare alaturi de copiii sai, dar si intinsa pe prosop.

 

"Baietii mei si cu mine ne bucuram de vremea calda", a titrat Britney care cu doar cateva zile in urmă ii fscea declaratii de dragoste iubitului sau mai tanar, modelul Sam Asghari  (23).

 

 
De altfel este iubire mare in cuplul lor, caci de ziua sa de nastere a lui Britney, pe 2 decembrie, artista a avut parte de o surpriza din patrea iubitului sau. A suflat in lumanarile de pe tort imbracata intr-o tinuta super sexy, iar modelul i-a declarat iubirea: „La multi ani iubitei mele! Multumesc pentru ceea ce esti, pentru ca mi-ar aratat adevaratul sens al unei femei frumoase si al unei mame puternice si mai mult de atat, iti multumesc ca esti a mea! sunt cel mai norocos om de pe aceasta planeta.”, scria Sam pe Instagram.
Sursa foto: Instagram.com

OkMagazine