Britney traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Artista se iubeste cu un tanar de 23 de ani, care a devenit si antrenorul ei personal si a ajutat-o sa ajunga din nou la formele care au consacrat-o la inceputul carierei. Dragostea ii prieste, caci Britney arata mai bine ca niciodata!

 

 

 

Pe Sam l-a cunoscut in 2016, pe platoul de filmare al clipului Slumber Party. Scenariul presupunea ca Britney sa flirteze cu Sam, asa ca nu i-a fost greu divei sa faca primul pas si sa-l invite in oras.

 

 

 

Zvonul unei posibile casnicii a aparut dupa ce vedeta a fost fotografiata de paparazzi in timpul unei vacante in Hawaii, iar diva purta un inel ce parea a fi de logodna. Desi totul s-a intamplat atat de repede, apropiatii lui Britney spun ca nu au mai vazut-o niciodata atat de fericita. Ba mai mult, se pare ca Sam se intelege atat de bine cu baietii lui Britney (Sean Preston, 11 ani, si  Jayden James, 12 ani), incat acestia i-ar fi sugerat mamei lor sa il ceara de barbat.

 

 

 

Acesta va fi al treilea mariaj al divei. Ea a mai fost casatorita doar cateva luni in 2004 cu Jason Allen Alexander, iar din 2004 pana in 2007 a fost casatorita cu dansatorul Kevin Federline cu care a facut si doi baieti.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro