Cea mai noua aparitie a divei s-a vrut sexy, dar a reusit doar sa atraga reactii negative. Si aici nu este vorba de trupul cantaretei in varsta de 36 de ani, tras prin inel, dobandit cu mult efort in sala de fitness si cu un regim alimentar draconic, ci pur si simplu de alegerea vestimentara total neinspirata.

 

 

A fost mai extravaganta decat la concerte, Britney aparand intr-o rochie mult prea tipatoare. Extrem de scurta si de sclipitoare, decupata in zona abdomenului si cu spatele gol, cu un decolte adanc si aplicatii metalice pe gat, ce mai, o tinuta care le avea pe toate. A vrut sa fie sexy, dar a aratat penibil, mai ales ca rochie exagerat de stramta si de scurta i-a creat probleme.

 

 

Abia ca se mai putea misca  imbracata asa si cu greu a reusit sa urce pe scena de la Gala GLAAD Media Awards pentru a-si ridica premiul. Da, Britney este intr-o forma fizica de milioane, are picioarele tonifiate, un abdomen cu patratele, un fund bombat si un bust generos, dar aceasta tinuta nu a avantajat-o. Sa fie exces de zel din partea artistei care arata mai bine acum ca in tinerete? Britney a fost insotita la evenimentul de joi seara de mai tanarul sau iubit, Sam Asghari (24).

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa video: Youtube.com

OkMagazine.ro