A petrecut timp de cateva zile pe sol american, iar odata intoarsa in tara ei, Brigitte Macron a povestit cum stau lucrurile la Casa Alba si cum traieste prima-doamna a Americii, controversata Melania Trump. Dezinvolta  si sincera, prima-doamna a Frantei a relatat ca omoloaga sa de peste Ocean duce o viata ”ca-ntr-o colivie”, neavand libertatea de a face prea multe lucruri.

 

 

Vorbindu-le celor de la "Le Monde", Macron (65) a dezvaluit ca Melania i s-ar fi plans in cele trei zile de vizita oficiala ca viata ei este foarte restrictiva si ca ”nu poate face nimic”. ”Nu poate nici sa deschida o fereastra la Casa Alba. Nu poate merge afara. Ea e mult mai constransa decat sunt eu. Eu ies zi de zi prin Paris”, a declarat Brigitte Macron despre Melania Trump.

 

 

Portretizand-o, Brigitte a avut, insa, numai cuvinte de lauda pentru omoloaga sa. Brigitte a descris-o pe Melania ca fiind o persoana ”foarte amuzanta, amabila, cuceritoare, inteligenta si foarte deschisa”. ”Avem acelasi simt al umorului. Am ras foarte mult impreuna. (…) totul este interpretat si reinterpretat. Ea e cineva cu o personalitate foarte puternica si lucreaza din greu sa ascunda asta. Rade cu usurinta, la orice, dar incearca sa nu arate asta”, a mai comentat prima-doamna a Frantei pe baza atitudinii afisate de la Melania Trump in timpul aparitiilor publice.

 

 

Amintim ca saptamana trecuta, presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte Macron, au fost timp de trei zile in prima lor vizita de stat in Statele Unite ale Americii. Cei doi au fost primiti cu bratele deschise de catre presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump.

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro