Fostul partener al Angelinei Jolie a fost primit cu simpatie de cei prezenti in sala, care au ovationat in semn de suport pentru momentele grele prin care trece.

Daily Mail scrie, citand publicatia Star Magazine, ca Brad Pitt ar avea din noiembrie o aventura cu actrita Kate Hudson, fosta logodnica a solistului de la Muse, Matt Bellamy. Mai mult, se speculeaza ca actrita ar fi contribuit la despartirea dintre Brad si Angelina. 

 

 

 

Star Magazine sustine ca Angelina era "suparata" si "geloasa" pe Kate Hudson, pe care o considera "o nimeni" la Hollywood. Zvonurile legate de Brad Pitt si Kate Hudson au inceput in noiembrie, cand o sursa a dezvaluit pentru Woman's Daily ca cei doi au o relatie suspect de apropiata.

 

 

 

 

 

Brad Pitt si Angelina  au ajuns la un acord ca toate documentele si procedurile sa devina confidentiale pentru "a apara drepturile la viata privata ale copiilor si familiei", se mentioneaza in comunicatul comun.

 

 

 

Actrita castigatoare a unui premiu Oscar a inaintat divortul in septembrie, la Curtea superioara din Los Angeles, invocand divergente ireconciliabile, potrivit documentelor depuse in instanta. Ruptura a venit brusc, dupa un incident dintr-un avion privat, cand Brad Pitt si-a fi iesit din fire in fata unuia sau mai multor copii ai cuplului.

 

 

 

Angelina Jolie a cerut custodia totala a celor sase copii ai cuplului, cu drepturi de vizitare pentru Pitt. Potrivit actritei, data la care s-au separat cei doi a fost 15 septembrie.


Perfecte.ro