Reprosurile aveau legatura cu apartamentul pe care acesta i l-a lasat fostei iubite, Anda Adam, si pentru care Victor facuse un credit de 100.000 de franci elvetieni. Acum, musculosul de la Kanal D a ramas si fara femei, si fara case.

 

 

 

A trecut o saptamana de cand Bianca Dragusanu (36 de ani) si Victor Slav (38 de ani) au anuntat ca s-au despartit si tot atat de cand blondina si-a recunoscut relatia cu Tristan Tate (30 de ani), un englez milionar, fost luptator de kickboxing.

 

 

 

Cei doi par sa fie foarte fericiti si, pe langa faptul ca noul iubit al Biancai este un barbat caruia ii place sportul, Bianca a mai fost incantata de un alt atu al britanicului, si anume ca este un barbat care se descurca financiar. Dupa cum se stie, tanarul are o casa luxoasa, masini de sute de mii de euro, dar si un hotel in Thailanda.

 

 

 

Din pacate, din acest punct de vedere, cel financiar, Bianca nu era ”compatibila” cu Victor, acesta fiind si motivul pentru care au existat mereu dispute intre ei. Biancai i-a placut sa fie independenta, sa-si faca propria afacere, sa aiba propria emisiune si contracte de imagine, insa a avut pretentia ca barbatul de langa ea sa fie cel putin la acelasi nivel.

 

 

 

Pana sa se angajeze la Kanal D, ca prezentator al emisiunii “Wowbiz”, Victor nu a avut venituri asemanatoare cu ale Biancai, care castiga bani din contracte de imagine si din atelierul de croitorie. Mai mult, un alt lucru care nu i-ar convenit divei a fost acela ca Victor nu a avut propria lui casa, fiind nevoit sa se mute la ea, in complexul rezidential din zona Lacul Tei, din Bucuresti. Dar, pana la urma, au format o familie frumoasa, asa ca nu mai contat a cui era casa, cat timp ea a devenit camin.

 

 

 

In 2012, dupa ce s-a despartit de Anda Adam, Victor i-a lasat acesteia apartamentul pentru care facuse un credit de 100.000 de franci elvetieni, in 2007,  pe o perioada de 20 de ani.

 

 

 

 

 

Fiindca solista nu avea carte de munca la momentul respectiv, a convenit cu Victor sa faca imprumutul pe numele lui, iar ea sa achite ratele lunar. In plus, Slav s-a luptat si prin tribunale din cauza ratelor colosale si, dupa numai trei termene de judecata, artistei i s-a redus dobanda la jumatate, ajungand sa plateasca, de la 3.000 de lei, doar 1.500 de lei. Iata ca, ironia sortii face ca Victor sa ajunga acum pe drumuri, nevoit sa se mute cu chirie, din cauza ghinionului pe care l-a avut cu femeile din viata lui: fosta iubita Anda a ramas in casa luata cu credit pe numele lui, iar fosta iubita Bianca a ramas in apartamentul ei, unde este unica proprietara.  

 

 

click.ro