Bey si sotul sau Jay-Z sunt unii dintre cei mai puternici si apreciati oameni din industria muzicala si formeaza si un cuplu demn de invidiat. Asa ca cei doi au aparut intr-o fotografie de cuplu superba la doar cateva zile de la dezvaluirea lui Jazy-Z ca a inselat-o pe sotia sa in trecut. Pe langa aceasta fotografie de familie, Beyonce (36) si-a uimit fanii cu cea mai recenta sedinta foto distribuita integral pe contul sau de Instagram.

 

 

 

 

Iar diva arata imbracata intr-o pereche de jeansi scurti care ii lasa la vedere posteriorul bombat si picioarele bronzate, fara pic de celulita. Nemachiata, dar cu incredere mare in ea si cu pielea aurie si stralucitoare, Beyonce s-a fotografiat in cele mai sexy ipostaze, spre deliciul fanilor care au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

 

 

 

 

Pe langa pantalonii extrem de scurti, a purtat un tricou gri cu imprimeu colorat, o curea care i-a subliniat talia si o pereche de cizme stralucitoare, fiind, alaturi de bijuterii, pielese de rezistenta ale tinutei. Cu toate ca incaltarile au fost sclipitoare, ochii fanilor au fost indreptati spre formele voluptoase ale divei – posteriorul bombat si picioarele perfecte. Cu silueta trasa prin inel, dar si tenul impecabil, fara machiaj, dar si fara semne de oboseala sau riduri, Beyonce a aratat fabulos, foarte sexy, mandrindu-se cu silueta recapatata dupa nasterea gemenilor Rumi si Sir.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine