Fie ca sunteti de acord sau nu cu gusturile lor vestimentare, Aura si Diana Brescan, chiar la departare una de cealalta au ales sa poarte la evenimente diferite acelasi model de rochie, marca Morphine.  Se pare ca cele doua au nascut o pasiune aparte pentru piesa vestimentara purtata, aparitia acestora fiind una memorabila. 


 

 

Diana a purtat rochia la recenta editie din cadrul concursului Vocea Romaniei, iar Aura a purtat-o pe scena Palatului National la evenimentul „Slagarul Anului 2017.” Rochia neagra de tip sirena, detaliata la maneci si la incheietura picioarelor cu material de culoare bordo, aranjat in forma de roze a facut din ochi frumoaselor interprete. Ba mai mult, acestea au avut un moment similar pe scena. Purtate in brate de catre unii membri din echipa de dansatori, acestea au cucerit publicul. 

 

     

 

Cu siguranta, frumoasele interprete au ramas incantate de tinuta purtata. Prin intermediul retelelor de socializare fetele i-au multumit designerului vestimentar si au impartasit cu publicul emotiile traite. 

 

   

 

Sursa foto: facebook.com/AuraAura / facebook.com/diana.brescan

Perfecte