Dupa ce s-a aflat ca Alina Zotea, cea despre care se spune ca ar fi fost consiliera lui Mihai Ghimpu, este pe locul 19 pe lista candidatilor la functia de deputat, a Partidului Liberal, au aparut mai multe discutii pe retelele de socializare.

 

 

 

 

 

 

Unii au facut trimitere la Elena Udrea, din Romania, si Alina Kabaeva, din Rusia, altii au facut speculatii ca Alina va fi cel mai sexy deputat. Cert este ca domnisoara Zotea a reusit sa starneasca reactii. Iata cateva dintre ele:

 

 

 

 

In trecut Alina a fost model, dar si reprezentanta clubului FC Zimbru in Proiectul MISS Divizia Nationala, editia a II-a. Ea a absolvit USM, specialitatea Finante si Banci.


 

 

 

 

 

 

Totodata Alina a fost surprinsa intr-o poza purtand uniforma sovietica, cu simbolul comunistilor - secera si ciocanul. Amintim ca in trecut Partidul Liberal a propus interzicerea simbolurilor comuniste. Am aflat ca poza aceasta a fost facuta acum cativa ani, la un show de masini, iar Alina a fost una dintre mai multe modele care au purtat uniforme comuniste. Am contactat-o pe Alina Zotea si ea ne-a spus ca revine mai tarziu cu o declaratie.

 

 

 

 

Alina a avut si o tentativa de  a se lansa in muzica, alaturi de Mariana Morozan. Cele doua au format in aprilie 2012 trupa Micki Girls si au lansat piesa "Departe de mine".

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/AlinaZlotea//Lumina//AndreiFornea//Dragos Galbur

Perfecte