Starul in varsta de 70 de ani a ajuns pe mainile specialistilor dupa cateva complicatii medicale. Starul, fost guvernator al statului California, se internase la un spital din Los Angeles pentru a i se inlocui o valva la inima, dar, in urma acestei proceduri, actorul a suferit complicatii. Schwarzenegger a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta, operatia fiind un real succes, prima declaratie a actorului fiind o replica celebra din filmul terminatorul: „M-am intors!”.

 

 

 

 

Acum, Arnold vorbeste despre starea lui de sanatate, in primul video de dupa operatie. Actorul admite ca nu se simte minunat dupa recenta Interventie chirurgicala pe cord deschis. Intr-un video distribuit pe Twitter, el le-a multumit fanilor pentru sprijinul acordat si pentru incurajari: „Va multumesc foarte mult pentru toate urarile  si pentru toate mesajele, apelurile telefonice si e-mailurile pe care le-am primit de la voi, oamenii din intreaga lume. Apreciez mult si sunteti foarte buni."

 

 

 

 

Si in timp ce starul de la Hollywood a dezvaluit ca recuperarea merge bine, a tinut sa precizeze ca nu este complet sanatos. „Voiam doar sa stiti ca ma simt mult mai bine. Nu pot spune – chiar si cu atitudinea mea pozitiva – ca ma simt minunat, pentru ca inca nu ma simt minunat. Minunat este la un nivel complet diferit. Dar ma simt bine", a continuat Arnold.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Twitter

OkMagazine.ro