O aparitie extrem de cool, ori de cate ori apare in public, Nicole a convins pe toata lumea, in urma cu mult timp, ca are o frumusete naturala de necontrazis, dar si ca orele petrecute la sala de sport fac minuni. Inalta, supla, dar nu lipsita de forme si cu o freza foarte la moda in ultimii ani, bruneta atrage toate privirile, oriunde s-ar afla.

 

 

 

Dincolo de momentele in care paparazzi o surprind in costum de baie, la plaja, Nicole impresionneaza chiar si atunci cand este pozata imbracata din cap pana in picioare.

 

 

Ultimele imagini o arata pe frumoasa vedeta, care este model, om de televziune, designer, femeie de afaceri si actrita, ocazional, intr-o tinuta mai degraba office. Imbracata cu o fusta stilou,  pantofi cu toc inalt si un sacou asimetric, Nicole pare sa aiba un corp desenat in Photoshop, cu dimensiuni perfecte si o talie pentru care o multime de vedete ale sa poarta corsete chinuitoare.

 

 

 

Nicole a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei 5 copii ai actritei sunt rezultatul mariajului lor. A devenit celebra incepand cu anul 2008, cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

 

 

 

 

 

 

Perfecte