O cheama Rangel Carlos si are 23 de ani. Are un trup de milioane, iar pentru ca este constienta de asta, s-a decis ca anul acesta sa candideze la „Miss Bum Bum”. Brazilianca este fotomodel si dansatoare de samba.

 

 

 

Dar nu este asta cel mai interesant lucru despre ea. Ceea ce ii pune pe toti admiratorii ei pe jar este orientarea ei sexuala si modul in care allege sa-si traiasca viata.

 

 

 

Rangel Carlos este bisexuala, ceea ce inseamna ca este atrasa atat de barbati, cat si de femei. Iar pentru ca posibilitatile in materie de parteneri sunt nelimitate, nici ea nu a vrut sa se limiteze numai la unul.

 

 

 

Tanara este, la momentul actual, implicata intr-o relatie cu Elquer Carlos (30 de ani), dar si cu Carina Listener (19 ani. Mai mult decat atat, Rangel, Elquer si Carina cresc un copil impreuna.

 

 

 

„Este posibil sa fii indragostit de mai multi oameni in acelati timp, fara sa-I tradezi pe niciunul dintre ei”, sustine ea. Gilliane sper sa obtina titlul de „Miss Bum Bum” anul acesta, fiind una dintre primele candidate dezvaluite de organizatorii concursului.

Click.ro