Dupa aflarea vestii ca cel mai iubit cuplu de vedete divorteaza, atat Angelina Jolie cat si Brad Pitt au fost fotografiati in ipostaze mai putin placute, slabiti, obositi si ganditori. Insa cei doi pareau sa isi revina si chiar existau zvonuri ce spuneau ca divortul ar fi fost pus pe pauza, urmand o impacare. Acum, Angelina a fost fotografiata alaturi de copiii sai si pare mai slaba ca niciodata.

 

 

 

 

 

Daca Brad este cel care pare sa isi revina, cel putin din punct de vedere fizic, Angelina a fost pozata in compania copiilor sai si pare mai slaba ca niciodata.

 


 

  

 

 

Imbracata in alb din cap pana in picioare si incaltata cu pantofi cu toc inalt, Angelina a parut intr-o forma buna. Actrita a zambit tuturor si a facut inclusiv selfie-uri cu fanii sai. Acestia nu au putut insa sa nu observe ca vedeta pare sa aiba probleme cu greutatea. Mai exact, arata de parca ar fi pierdut cateva kilograme bune.


 

 

 

Maddox-15, Pax-13, Shiloh-11, Zaahara-12 si gemenii Vivienne si Knox-9, sunt cei 6 copii ai cuplului care a fost model pentru toti indragostiti timp de 12 ani si care locuiesc momentan cu mama lor. In acest timp, Brad este testat saptamanal, iar consumul de alcool il poate face sa nu ii mai vada. 

 

 

   

 

Sursa foto: google.com

Perfecte.ro