A devenit faimoasa datorita aparitiei sale iipostaza de salvamain unul dintre cele mai tari filme ale anilor ’90, „Baywatch”iatrupul sai-a incantat pe fani de-a lungul timpului. Pamela a marcat cele maimultaparitii pe coperta revistei cu iepurasi, Playboya pozat sexy, in lenejeriintimain costum de baie, topless sau nud, punand imaginatia multora pe jar.

 

 

 

 

Chiar daca a ajuns la 50 de ani, Pamela este inca un simbol al femeii fatale. Cu toate acestea, actrita nu reuseste sa atraga atentia intr-un mod pozitiv de fiecare data. a avut momente destul de bune din punct de vedere vestimentar, semn ca haina il face pe om sa straluceasca, dar si niste aparitii lipsite de inspiratie.

 

 

 

Ca atare, cea mai noua participare a vedetei la un eveniment monden a lasat de dorit. si nu ca nu ar arata bine, dar outfitul ales de Pamela nu a avantajat-o pe faimoasa blonda. Imbracata intr-o rochie de tip sirena, din satin, intr-o culoare batranicioasa, maro, Pamela nu a reusit sa primeasca laude. Mai ales ca pantofii stiletto lacuiti nu se potriveau in acest context, la fel si geanta bej cu accesorii.

 

 

Nici parul nu a fost in cea mai buna ziua, Pamela optand pentru niste bucle definite. Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai dizgratioasaparitii ale actritei care a parut si cu o fata destul de obosita la gala de caritate Global Foundation, joi seara, la Muzeul Thyssen-Bornemisza din centrul orasului Madrid, Spania.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro