In ciuda faptului ca relatia lor nu este la inceput, artistii nu si-au pierdut simtul umorului si stiu cum sa pastreze flacara iubirii aprinse, iar modalitatea aleasa nu este deloc una obisnuita. Alex Velea este tinta glumelor acide ale Antoniei, insa acest lucru nu pare sa il deranjeze.

 

 

 

 

In urma cu cateva zile a avut loc un spectacol de stand-up de proportii la care au fost invitati unele dintre cele mai cunoscute vedete din Romania.

 

Printre cei care au onorat invitatia, cu riscul de a fi tinta glumelor amuzante sau mai putin comice, s-au numarat Alex Velea si Antonia. Cantaretul a acceptat sa se aseze pe un scaun in mijlocul scenei si sa ii lase pe comediantii prezenti, Teo, Vio, Toma, Sergiu si Maria sa faca tot felul de poante pe seama lui.

 

 

 

Velea a incercat sa zambeasca in timp ce acestia spuneau replici despre etnia, familia sau inaltimea lui. Cea care i-a dat lovitura finala a fost chiar partenera lui de viata, Antonia. 

 

 

 

Atunci cand Antonia a preluat microfonul, Alex nu a parut prea linistit, temandu-se de cele ce urmau sa fie spuse. Pe buna dreptate, caci solista nu a avut retineri in a exprima ce simte. 

 

“Velea, Alexandru Ionut Velea,sa stii ca te iubesc mult si stiu ca nu m-ai insela niciodata cu vreo fana. Pentru ca daca te-ai culca cu oricare dintre fanele tale iti iei inchisoare de la 2 la 5 ani. Puiutu', nu doar ca te iubesc, dar te respect pentru ca, desi esti foarte ocupat cu sala, studio, concerte, interviuri, in cele 5 minute cat esti acasa tot ai timp sa stai cu copiii, sa gatesti si sa facem dragoste”, au fost spusele Antoniei. 

 

Spre incantarea lui Velea, si el a avut dreptul la replica, dar a evitat sa ii plateasca Antoniei cu aceeasi moenda si s-a rezumat la a-i ataca pe comediantii prezenti. Vezi de la minutul comentariile Antoniei 1:17:00:

 

click.ro