Artista a fost de acord sa dea o declaratie in fata instantei, potrivit careia Dominic este copilul lui Alex Velea, cu care avea o relatie cu cel putin noua luni inainte sa intenteze divortul de Vincenzo Castellano. Motivul?  Antonia vrea sa-si scuteasca fiii de testul ADN!

 

Antonia a fost data in judecata, in ultima luna a anului trecut, de Alex Velea, actualul sau iubit.  Artistul nu mai are rabdare si vrea sa le dea numele lui celor doi baieti ai sai, Dominic si Akim Castellano.

 

 

Cum mama lor este inca, oficial, maritata cu Vincenzo Castellano, copiii poarta numele italianului. in astfel de cazuri, de demonstrare a paternitatii, instanta solicita si un test ADN, prin care sa se demonstreze care este tatal natural. Lucru pe care era dispusa sa-l faca, intr-o prima faza, atat Antonia, cat si Alex Velea. Doar ca acest lucru nu ar fi fost tocmai placut pentru cei doi micuti.

 

Singura solutie…Se pare insa ca, in cele din urma copii vor scapa de aceasta procedura. Asta pentru ca Antonia este decisa sa declare in fata instantei ca Alex Velea este tatal ambilor sai fii. Ea va recunoaste si ca avea o relatie cu acesta desi era maritata, in acte, cu cel putin noua luni inainte de nasterea lui Dominic. Practic, dupa ce s-a zbatut sa obtina un divort din culpa comuna, si nu din vina sa exclusiva, cum solicitase sotul sau italian, iata ca, de dragul copiilor sai, Antonia va recunoaste, practic, adulterul!

 

 

 

Divortul bate pasul pe loc! Antonia este, fara indoiala, vedeta cu cel mai lung divort. Desi are doi copii cu Alex Velea si si-a incheiat demult socotelile cu sotul italian, in acte ea este casatorita cu acesta.  Aste pentru ca, surprinzator, artista a renuntat la procesul din tribunal, pe care l-a mutat la notar. De atunci insa, divortul bate pasul pe loc din cauza formalitatilor din Italia. De la dosar lipseste practic rezultatele anchetei sociale solicitate de artista, la locuinta fetitei sale, din Napoli. De cand a divortat, Maya este crescuta de familia tatalui sau si sta in Italia.

 


 

Sursa foto: Facebook.com

Libertatea.ro