Anna Lesko a inceput anul bine! Artista a intrat in noul an la fel de provocatoare, semn ca si in 2019 admiratorii artistei vor avea parte de multe fotografii sexy cu aceasta. Cum noaptea dintre ani a trecut, iar internautii au terminat de petrecut si s-au intors la viata cotidiana, Anna a tinut neaparat sa le ureze acestora "un an nou ferici" intr-un mod mai...neobisnuit.  

 

 

Anna Lesko si-a obisnuit deja fanii cu imagini incendiare in care isi etaleaza silueta, insa de aceasta data vedeta s-a folosit de ipostaza senzuala pentru a povesti modul in care a petrecut mini-vacanta de Revelion si pentru a le ura fanilor ei un "an nou fericit".  Cantareata  a dezvaluit ca s-a tot plimbat prin tara, avand, probabil, concerte, si si-a sfatuit, de asemenea, prietenii virtuali sa se odihneasca in aceasta perioada pentru a incepe in forta acest nou capitol din viata: "Abia acum m-am trezit, dupa cateva zile de mers prin tara si tot aici am sa raman. Odihniti-va daca aveti posibilitatea, pentru ca o noua aventura a inceput! 2019, bine ai venit! An nou fericit!”, a fost mesajul trimis de interpreta, in dreptul imaginii senzuale.  

 

 

 

 

 

Interpreta s-a bucurat imediat de multe laude din partea prietenilor virtuali: "Wow, ce corp sexy ai printes-o...",  "Anna esti nemaipomenita.", "Superba". Desi artista se apropie cu pasi repezi de varsta de 40 de ani, timpul parca a stat in loc, ramanand neschimbata, chiar daca a trecut printr-o nastere. Pentru acesta fotografie, aceasta a purtat un body sexy de plasa, prin care se putea observa ca nu purta lenjerie intima. 

 

 

De asemenea, tinuta a lasat la vedere si formele vedetei, care nu sunt unele de neglijat. Un alt detaliu care a iesit in evidenta a fost faptul ca Anna a optat sa fie cat mai naturala pentru fotografie, parand ca a renuntat complet la machiaj.  

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

click.ro