Angelina si-a sarbatorit ziua in China, mai exact la Shanghai, acolo unde a ajuns turneul de promovare al peliculei „Maleficent”.

 

 

 

Chinezii au intampinat-o cu mare fast pe frumoasa Angelina Jolie, si, la ceas aniversar, i-au daruit un tort spectaculos, cu doua etaje, desprins parca din cel mai recent film al sau, “Maleficent”!

 

 

 

 

Cat despre dorintele pe care le are la implinirea a 39 de ani, Angelina Jolie a marturisit presei ca nu-si doreste nimic pentru ea, ci pentru copiii si familia ei.

 

 

 

La fel ca orice mama, dorinta mea, cu ocazia oricarei aniversari, este ca familia si copiii mei sa fie sanatosi, asa ca ma rezum la asta!”, a dezvaluit ea.


 

 

 

Purtand o rochie neagra, usor transparenta pe alocuri, si afisand o coafura cat se poate de simpla, actrita pare mult mai tanara decat este in realitate. La evenimentul din Shanghai,Angelina Jolie a parut ca se simte de minune, a zambit mai tot timpul si a suflat bucuroasa in lumanarea aurie de pe tort.

 

 

 

 

 

 

 

In plus, a parut de-a dreptul fascinata de papusa „Maleficent” ce intruchipeaza personajul pe care chiar ea il interpreteaza in film, folosita ca decoratiune pentru tortul aniversar.

 

 

 

Dupa cum informeaza revista PeopleAngelina Jolie nu a fost singura la Shanghai, ci insotita atat de Brad Pitt, cat si de cei 6 copii ai lor.

 

 

 

 

„Au vizitat orasul, s-au bucurat de mancarurile traditionale si au facut cunostinta cu obiceiurile locului”, scrie presa internationala.

 

 

 

 

„Iubim oricum mancarea chinezeasca, asa ca acum avem ocazia sa gustam preparate autentice. Copiii se distreaza de minune. Vivienne chiar m-a rugat sa mai ramanem putin aici”, a declarat Angelina.

 

agentiadepresamondena.com