Daca cu o zi inainte isi facea aparitia la premiera celui mai recent film al sau, „The Breadwinner” si starnea o serie de ingrijorari in randul fanilor si al ziaristilor, din cauza formei sale fizice, acum Angelina este demna de toata aprecierea.Este adevarat ca a slabit considerabil, iar salopeta alba pe care a purtat-o duminica a fost un model care nu a avantajat-o prea tare, insa actrita poate fi foarte sexy daca isi propune acest lucru.

 

 

 

Nu scapa de obsesia monocromiei in vestimentatie, iar rochia pe care a ales-o ieri pe covorul rosu a fost, evident, neagra. insa modelul i-a scos in evidenta atuurile, iar Jolie a aratat mai bine ca oricand si cu forme. Cu zambetul pe buze si cu cei sase copii alaturi, Angi a pasit cu dreptul pe covorul rosu de la Festivalul de film de la Toronto, intr-o tinuta de ispiratie greceasca, cu un umar dezgolit si care ii lasa la vedere picioarele frumoase.

 

 

 

Nu am mai vazut-o atat de bine de dinainte de despartirea de Brad Pitt din toamna anului trecut. a suferit enorm si s-a imbolnavit, insa acum pare ca si-a revenit. in varsta de 42 de ani, angi, un etalon de frumusete pentru o multime de fete din intreaga lume, a participat la premiera canadiana a filmului sau, „First they Killed My Father”, alaturi de cei sase copii care au crescut vizibil.

 

 

 

A fost foarte eleganta, intr-o rochie cu o singura maneca si cu o lungime asimetrica, care cadea lejer pe sani, fara a apela la un sutien pentru sustinere. tinuta a fost completata de pantofi stiletto tot negri si de zambetul care a insotit-o toata seara. s-a fotografiat alaturi de fani, a dat autografe si a venit la panou cu cei copiii, toti imbracati elegant – Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), shiloh (11) si gemenii Knox si Vivienne ( 9).

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro