Angelina Jollie continua sa fie cea mai bine platita actrita de la Hollywood, insa in topul frumusetii a ajuns, in acest an, pe locul. 4. La cei 42 de ani, vedeta are, in prezent, venituri estimate la peste 30 de milioane de dolari.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Locul 3 este ocupat de frumoasa Blake Lively. Si-a inceput cariera la varsta de 10 ani, intr-un film regizat chiar de tatal sau. Rolul Serenei van der Woodsen, din serialul Gossip Girl, a facut-o sa ramana in mintea multora cu siguranta. Acum, Blake este casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, cu care are doi copii.

 

 

  

 

 

La un pas de trofeu, pe locul doi, se afla Scarlett Johansson. La cei 32 de ani, este actrita ale carei filme au generat cele mai mari incasari din toate timpurile.

 

 

  

 

 

Faimoasa Angelina Jolie a fost detronata de catre o actrita de la Bollywood. Deepika Padukone este, in acest an, pe primul loc la capitolul frumusete. Cu peste 30 de filme la activ, noua regina a frumusetii este cea mai bine platita actrita din India. Iar succesul ei incepe sa rasune si pe plan mondial. Aceasta joaca alaturi de Vin Diesel si Ruby Rose in seria Triple X.

 

 

   

 

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro