Andreea Raicu  se pare ca si-a gasit jumatratea, insa discreta, cum o stim, a preferat doar sa anunte acest lucru fara a face publica identitatea barbatului care a cucerit-o.

 

Andreei Raicu (39 de ani) incepe sa-i surada norocul in dragoste! A inceput anul cu o dezvaluire din viata personala, care i-a surpins pana si pe apropiatii ei. Andrea a ramas insa la fel de zgarcita in a da amanunte despre noua ei relatie amoroasa. Ea a preferat doar sa publice o imagine in care il tine de mana pe cel care o face fericita.

 

 

 

Dincolo de cesurile scumpe, pe care si admiratorii vedetei le-au remarcat, fosta prezentatoare a scris un mesaj care lasa sa se inteleaga ca vedeta este la inceput de drum cu noul ei iubit.

 

"Conexiune. Un lucru dupa care noi toti tanjim, dar de care nu toti avem parte. E nevoie de mult curaj si de a arata celeilalte persoane sufletul tau!", a scris vedeta la descrierea imaginii. Andreea Raicu s-a iubit cu Cristian Chivu, Tudor Chirila si Horia tecau. in urma separarii de tenismen, Andreea Raicu nu s-a mai afisat cu niciun barbat in public.

 

 

Sursa foto: Google.com

Click.ro