Ar fi fost si greu sa nu se întample, mai ales ca la sarbatorirea a 19 ani de existenta a revistei au participat cam toate vedetele din oras!

 

Desi suprafata pe care se desfasoara petrecerea e imensa, intalnirea ar fi fost inevitabila. Si ar fi avut destul de dificil sa se evite toata seara. Cei doi fosti soti au fost pe punctul de a se intersecta, dar au reusit sa se ”fenteze”.  O intalnire fata in fata n-ar fi fost tocmai o intamplare fericita pentru andreea pentru ca, desi are un nou iubit, a venit la petrecere singura. Nu si Tuncay, care era insotit de noua iubita.

 

 

 

Asa ca Zana a zambit politicos si a ales sa se retraga pe o parte, in vreme ce Tuncay abia ajungea. E greu de zis daca plecarea ei are legatura cu venirea lui sau era astepatta la un alt eveniment. Cert esta ca, in vreme ce Andreea se indrepta spre iesire pe o parte a piscinei, Tuncay insotit de o tanara blonda intra pe cealalta.

 

 

 

 

Despartirea dintre ei, din luna februarie a anului trecut, a fost una la limita scandalului. Si asta pentru ca, la scurt timp dupa divort Andreea Marin a facut mai multe referiri veninoase la adresa deja fostului ei sot. Totusi, la cererea vedetei, divortul a fost unul cu usile inchise, iar Tuncay nu a venit la tribunal.

Filmul divortului dintre Andreea Marin si Tuncay, cateva  a fost prezentat de cea mai buna prietena a vedetei TV. Roxana Iliescu a scris un mesaj in care isi exprima parerea despre speculatiile care s-au facut in urma despartirii dintre cei doi, dar si concluzia despre decizia prezentatoarei TV.

 

Sursa foto: Google.com

Libertatea.ro