Desi poate parea surprinzator, divortul a intinerit-o brusc pe Andreea Marin. Desi despartirea de Tuncay parea ca o sa atarne greu in viata "divei", lucrurile stau intocmai pe dos.
Bruneta a fost "sarea si piperul" unui show televizat, acolo unde a reusit sa-i ia fata mult mai rutinatei Mihaela Radulescu, prin aparitiile ei vestimentare spectaculoase si prin replicile abile prin care a reusit sa faca fata unor situatii delicate din cadrul emisiunii.

 

Nici in viata privata, lucrurile nu stau rau pentru Andreea. Aflata sub contract cu un cunoscut producator german de automobile, "Zana surprizelor" are posibilitatea sa se surprinda singura la diverse intervale de timp cu cate o bijuterie pe patru roti a respectivului concern. Pentru vara 2016, bruneta a ales un cabrio de 5 stele, de culoare rosie, cu care deja a inceput sa faca senzatie in traficul bucurestean. 

 

 

 

Paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda primele imagini cu Andreea Marin la volanul noului bolid. Diva a iesit la o plimbare cu fiica ei, Violeta, care era extrem de incantata de achizitia mamei.
Simtindu-se libera si fara restrictii, micuta a ridicat la un moment dat mainile in aer, spre satisfactia Andreei, multumita ca sezonul estival pare sa inceapa sub cele mai bune auspicii pentru ea. 

 


wowbiz.ro