Celebra cantareata profita din plin de vacanta si a plecat in Maldive, iar in urma cu mai multe ore a postat pe internet o fotografie in care apare goala complet in cada. Fotografia Andreei Banica a strans aproape 30.000 de like-uri in 14 ore, insa majoritatea comentariilor pe care fanii le-au lasat nu au fost tocmai pozitive.

 

 

„Nimeni nu spune ca trebuie sa mergi la manastire dar cred ca ar trebui sa iesi in evidenta cu ceea ce faci, ceea ce profesezi, nicidecum sa-ti arati formele pozand nud. Poti fi frumoasa, sexy, aratandu-ti formele chiar si imbracata. Daca altele pozeaza goale, asta inseamna ca trebuie sa o faci si tu? Ca deh, suntem in 2019 si trebuie sa ne punem poalele in cap ca sa iesim in evidenta, pentru ca nu avem altceva de aratat? Nu stiu, dar mi se pare ca nu mai stii ce sa faci ca sa poti iesi in evidenta“, a fost unul dintre mesajele fanilor, in timp ce altcineva i-a scris: „Multi lingusitori, frate. Mda, opera de arta.... Lasa-ne sa te iubim ca artist, ca sunt destule porniste pe piata! Nu?“.


 

 

 

 

 

Andreea Banica nu s-a putut abtine si le-a raspuns fanilor, multumindu-le celor care au apreciat fotografia si ironizandu-i pe cei care s-au luat de ea in comentarii.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

OK