Cu siguranta stilistii care se ocupa de Andra stiu ca tendintele actuale in materie de hairtsyle presupun un par mai scurt, astfel ca, dupa mai multe rugaminti ale acestora, Andra a decis ca e momentul pentru o schimbare: „De ceva vreme mi-am tot dorit sa ma tund, stilistii mi-au tot zis sa ma tund. In ziua de azi e foarte usor sa ai parul lung si atunci, mai bine il ai scurt si cand vrei sa ai parul lung stii ce faci. Apelezi la extensii, la mese, la peruci, ca se tot poarta, mai ales pe scena. Iar eu simt acum nevoia de aceasta schimbare si din cauza asta am facut-o”.

 

 

 

 

Intrebata daca a fi persoana publica inseamna pentru ea sa fie mereu la patru ace, Andra a marturisit ca stie sa faca diferenta intre un machiaj de scena, unul de TV sau unul de zi: „Exista machiaj de scena, machiaj de strada si machiaj de TV, care nu e la fel de puternic ca cel de scena. Eu tin cont de lucrurile astea, nu stiu…vad ca fanii mei , cei care ma urmaresc isi dau seama de aceste schimbari ale mele”.

 

 

 

 

Nu se sfieste sa iasa nemachiata din casa, insa are un complex, pe care de cele mai multe ori il ascunde: „Singura mea problema e ca am pistrui. Nu ma omor dupa acesti pistrui, imi plac la alte persoane, dar la mine nu”.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro