Anastasia Volochkova a fost invitata la o emisiune in care invitatii isi amintesc de perioada sovietica, care poarta denumirea de "Nascuti in USSR". Astfel fost prima-balerina a decis sa se imbrace asa cum se obisnuia mai mult decat 25 de ani in urma.

 

Aceasta a imbracat o pereche de colanti cu printul leopard, asortati la o bluzita cu manecile semitransparente si o pereche de pantofi cel putin bizari. Este laudabil faptul ca de aceasta data artista a adoptat un machiaj natural. 

 

Imediat ce a postat fotografiile pe Instagram, aceasta s-a ales cu numeroase critici pentru alegerea facuta. "Esti atat de bogata, dar nu-ti permiti sa angajezi un stilist?". "Oribil! In anii 90 se imbracau asa!" si "Asa nu se poate! De ce va imbracati ca o baba?" au fost doar cateva dintre comentariile negative la adresa ei. Se pare ca vedeta a dat-o din nou in bara! 

 

 

 

 

 

 

Saptamana trecuta insa, aceasta a fost extrem de laudata pentru noul look, atat de natural, dar se pare ca acesta nu s-a "lipit" de balerina, aceasta revenind la tinutele vulgare.

 

 

 

Voua care look va place mai mult?

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte