Miss Moldova 2015 pare sa se fi indragostit iremediabil de concurentul Dom-2 – Saimon Mardanshin.  De dragul lui, frumoasa Anastasia s-a alaturat reality-show-ului rusesc. 

 

 

Saimon recunoaste ca el a invitat-o pe frumoasa basarabeanca: “Eu am chemat-o pe Nastea la proiect. Sincer nu am crezut ca va aparea, dar ea a venit. Cum am vazut-o, m-am topit. Chiar imi place de ea.”

 


 

Pentru dragostea baiatului insa, se anunta o lupta apriga, iar asta pentru ca odata cu Anastasia, la Dom-2 a mai venit o fata care este ferm decisa sa-si gaseasca fericirea alaturi de Saimon.

 

 

 

Pare ca cei doi concurenti au reusit deja sa stabileasca o relatie mai mult decat amicala, intrucat Saimon posteaza des pe retelele de socializare poze in ipostaze tandre, alaturi de Anastasia. Acesta a insotit una dintre imagini cu un mesaj emotionant pentru bruneta: "Eu chiar imi doresc o relatie stabila, caldura si grija din partea unei femei. Nastea, in tine e toata speranta mea..."


 

Vor reusi cei doi sa-si gaseasca dragostea la proiectul televizat Dom-2? Asta ramane sa vedem pe parcurs.

 

 

 

 

 

Urmareste editia in care apare Anastasia, dar si ce spune aceasta despre participarea sa la Dom-2 in videoul ce urmeaza, de la minutul 29:40.

 

ДОМ-2 Город любви 5390 день Вечерний эфир (11.02.2019) от Дом-2 на Rutube.

 

Sursa foto: Instagram.com, Sursa video: Rutube.ru

Perfecte