Nonconformiste si lipsite de inhibitii, Anastasia, Viorela si Adela s-au pus in serios pe sotii si au avut curajul sa imbrace cele mai deosebite si colorate pijamale, ce ilustrau niste unicorni amuzanti. Fetele au devenit si mai curajoase atunci cand au decis sa danseze si sa cante chiar in masina. Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap cand miroase a plictiseala. Cel mai interesant ca noi niciodata nu ne plictisim, mai ales cand ne intalnim! Trebuia sa vedeti si voi fetele oamenilor care ne-au vazut in aceste pijamale mega dulci si haioase. Credeau ca viseaza unicorni prin zapada. Noi va uram un inceput de saptamana mega pozitiv cu multe zambete si aventuri. Nu uitati, fericirea consta in lucruri mici”, scrie Anastasia pe contul sau de Instagram.

 

View this post on Instagram

❤️Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap când miroase a plictiseala 🤣🤣🤣 ... Cel mai interesant că noi niciodată nu ne plictisim, mai ales când ne întâlnim! ❤️Trebuia să vedeţi şi voi feţele oamenilor care ne-au văzut în aceste pijamale mega dulci şi haioase de la @millo_mania.md 😻... Credeau ca visează unicorni 🦄🦄🦄 prin zăpadă🤣🤣🤣🤣 ❤️ Noi vă urăm un început de săptămâna megaaa pozitiv cu multe zâmbete şi aventuri ....Nu uitaţi, fericirea constă în lucruri mici 😻😻😻 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️ Doar las acest video aici!!!! #funnyvideos #girls #funnygirl #pajamasparty #inlove #beautifulgirls #russianmusic #russiangirlsgram

A post shared by 𝓐𝓷𝓪𝓼𝓽𝓪𝓼𝓲𝓪 𝓕𝓸𝓽𝓪𝓬𝓱𝓲 🖤💙💚💛 (@anastasia_fotachi) on Jan 14, 2019 at 9:55am PST

 

Spre mirarea internautilor, fetele au devenit cele mai bune prietene. Acestea petrec extrem de mult timp impreuna, dovada fiind zecile de fotografii si videouri pe care le publica pe retelele de socializare. Plus la aceasta, de curand, modelele, impreuna cu Miss Moldova 2017, Ana Badaneu, au mers intr-o calatorie la munte. Gasca s-a distrat de minune si fetele nu au ratat nicio ocazie ca sa-si alinte urmatoritorii cu poze noi si sa-si imparta impresiile despre destinatia aleasa, dar si despre peripetiile de care au parte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte