Anastasia Fotachi, Miss Bikini Moldova 2015, a fost recent invitata la emisiunea O Seara Perfecta, de la PRO TV. Aceasta a vorbit despre ultima sa relatie si despre motivul despartirii de cel cu care s-a iubit timp de un an, afirmand intr-o forma sarcastica: „Cred ca l-am batut prea mult la cap, insa a  fost o decizie de comun acord.” 
 

 

 

Intrebata care e diferenta de varsta dintre parteneri, acceptabila pentru ea, invitata a spus ca 35 de ani, insa a specificat: "Cred ca de la o persoana matura ai ce invata." De asemenea, aceasta a dezvaluit ca in ultima perioada a slabit circa 6 kilograme. Nu se stie daca suferinta prin care a trecut i-a provocat asemenea consecinte, dar a dezvaluit: „Uneori nu am timp sa mananc. Merg la sala, la sedinte foto, filmari si nu gasesc nici un moment liber.” 

 

 

Ea a dezvaluit ca doreste sa se stabileasca in Romania, deoarece este foarte solicitata peste Prut. Mai multe detalii afla in reportajul ce urmeaza: 
   

 

 

Modelul nu a dezvaluit cine a fost iubitul sau, insa a dat de inteles ca diferenta de varsta dintre ei era destul de mare.  

 

 

 

 

Sursa video: osearaperfecta.protv.md

Sursa foto: instagram.com/anastasia_fotachi 

Perfecte